Десетки хиляди жители на северния сирийски град Марат ал Нуман

...
Десетки хиляди жители на северния сирийски град Марат ал Нуман
Коментари Харесай

Нова имигрантска вълна от Сирия към Турция

Десетки хиляди поданици на северния сирийски град Марат ал Нуман и покрайнините са избягали към турската граница през последните 4 дни, прогонени от ударите на сирийска и съветска авиация, оповестява Ройтерс, представена от bnr.bg. 

Само в боевете през последните 24 часа са починали десетки бунтовници и държавни бойци.

Междувременно различията в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации заплашват Сирия с още по-голяма филантропична злополука - спиране на филантропичните доставки през 2020 година.

Предложението на Германия за доставки през Турция и Ирак през идващите 12 месеца беше отхвърлено с несъгласие на Русия и Китай. Предложението на Русия за 6 месеца доставки единствено през Турция също не получи нужните 9 гласа. След двата провалени вота представителите на Москва и Вашингтон в Съвета за сигурност си размениха обвинявания в свирепост и безнаказаност. 

Сегашният мандат на Организация на обединените нации за доставка на храни и лекарства, от които зависят над 5 милиона сирийци, изтича на 10 януари.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработк
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР