Десетки хиляди фенове на Ливърпул, повечето без билети, заляха Париж

...
Десетки хиляди фенове на Ливърпул, повечето без билети, заляха Париж
Коментари Харесай

Париж почервеня, фенове на Ливърпул пият от ранни зори

Десетки хиляди почитатели на Ливърпул, множеството без билети, " заляха " Париж преди идния край на Шампионската лига по футбол против Реал Мадрид, написа организация ДПА. " Червените " ще се борят за седмия си трофей довечера от 22 часа българско време на " Стад дьо Франс ".

Според агениця ДПА, почитателите на британския клуб в столицата на Франция са над 50 хиляди и " част от тях са почнали да пият (алкохол) от 7 сутринта локално време ". " Морето " от червени фланелки е най-много в центъра на града, където превозът е доста усложнен и даже спрян тук-там.

Агенция ДПА твърди, че почитател зоните към този момент са съвсем изпълнени и в тях са били запалени голям брой факли, което е неразрешено от френските управляващи. На една от спонтанните подиуми даже излезе клубната легенда Кени Далглиш, който съобщи за организация ДПА, че Ливърпул е направил " незабравим сезон ".
 Александър-Арнолд: Това е мачът на сезона!
Александър-Арнолд: Това е мачът на сезона!

" Няма значение против кой ще играеш, само че когато е Реал Мадрид, събитието е още по-голямо "

Привърженикът Джон Ракс, на 39 години от Уиръл, Мърсисайд, съобщи: " Да, пиенето стартира рано. Сега напече и слънце и чак ме заболя главата. Почти на 40 съм и виждам да бъда по-внимателен, само че се предадох още рано сутринта. Сега съм смачкан. Атмосферата обаче е страхотна. Градът е поруменял отвред ".

Друг почитател на Ливърпул прибавя: " Седнал съм край една от статуите в Париж с приятелите ми и почтено казано, не замествам това за нищо на света. Пийнах няколко бири и се надявам на победа на " алените " довечера ".

Трети почитател на Ливърпул - Люк Куийнс, на 23 години, споделя: " Много ми е нервно. Вярвам безусловно в този тим, само че въпреки всичко това е край. Надявам се напрежението да изчезне с първия ни гол ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР