Десетки граждани се събраха на протест пред Съдебната палата в

...
Десетки граждани се събраха на протест пред Съдебната палата в
Коментари Харесай

Граждани се събраха на протест в защита на осъдената Иванчева

Десетки жители се събраха на митинг пред Съдебната палата в столицата в поддръжка на някогашния кмет на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и заместник-кмета Биляна Петрова .

Юлиана Дешева съобщи, че стачкува срещу осъждането на Иванчева и Петрова, което счита за мощно незаслужено . " Смятам, че повече хора би трябвало да се съберем и да протестираме против Гешев, който сътвори цялата тази работа ", съобщи дамата и акцентира, че Иванчева има малко дете и не е ясно какво ще стане с него.

Теодор Вапцаров също стачкува в поддръжка на Десислава Иванчева " и поради това, което й предизвикаха Гешев и сие ". " Вярвам, че е почтена . Сигурен съм, познавам я, опознах я и по тази причина, отново споделям, съм тук. А тези би трябвало да си отидат, те са за пандиза ", безапелационен е той.

Десислава Иванчева, Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров са наказани за корупция, надлежно на 6, на 5 и на 4 години, и са приведени за изтърпяване на наказването от чиновници на Главна дирекция „ Охрана “ при Министерство на правораздаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР