Десетина щата с републикански главни прокурори оспориха правилото.Съдия от окръжния

...
Десетина щата с републикански главни прокурори оспориха правилото.Съдия от окръжния
Коментари Харесай

Съдът спира федералната политика, позволяваща на операторите на клиники за аборти да получават безвъзмездни средства – но само в Охайо

Десетина щата с републикански основни прокурори оспориха правилото.

Съдия от окръжния съд на Съединени американски щати постанови предходната година, че версията на разпоредбите на администрацията на Байдън може да остане в действие, до момента в който оспорването премине през правосъдната система.

Мнозинството от състава от трима съдии от основания в Синсинати 6-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати анулира това в решение в четвъртък – само че единствено що се отнася до метода, по който федералното държавно управление разпределя безвъзмездните средства в Охайо.

Мнозинството съдии – Джоан Ларсен и Амул Тапар, и двамата номинирани от някогашния президент републиканец Доналд Тръмп – споделиха, че Охайо е единствената страна, която показва, че е претърпяла непоправима щета от политиката. Държавният отдел по опазване на здравето сподели, че получава 20% по-малко федерално финансиране за фамилно обмисляне според настоящата политика, в сравнение с съгласно регламента, който беше в действие преди този момент.

Съдиите споделиха, че това е по този начин, тъй като, когато препраща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР