Десетина души, водени от отец Дионисий, се събраха пред главния

...
Десетина души, водени от отец Дионисий, се събраха пред главния
Коментари Харесай

В първия ден на 45-тия парламент: Отец Дионисий пак тръгна да сваля ГЕРБ

Десетина души, водени от отец Дионисий, се събраха пред основния вход на Народното събрание, с цел да изискат непосредствено служебно държавно управление, с което още веднъж демонстрираха кой стоеше зад една част от митингите против третото държавно управление на Борисов през 2020 година. Те не бяха пуснати по-далеч от паметника на Цар Освободител.
" Връщайте проучвателните мандати ", пишеше на един от плакатите.
 Светият Синод напомни: От 2017 година на архимандрит Дионисий е неразрешено свещенослужението Светият Синод напомни: От 2017 година на архимандрит Дионисий е неразрешено свещенослужението
Отговор на Св. Синод на БПЦ-БП по отношение на постъпило писмо, по отношение на обществени прояви на архим. Дионисий (Мишев) В отговор на писмо на...
Когато пред входа се появи Николай Хаджигенов, последваха крясъци " Предател ". Припомняме, че през вчерашния ден Хаджигенов и Мая Манолова за бъдещето на " Изправи се! Мутри вън ".
" Само не мога да схвана нарушителите какво отново вършат в Народното събрание ", извика един от стачкуващите, щом разпозна " остарели " депутати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР