Десетилетия наред децата по света следят отблизо приключенията на Скуби-Ду

...
Десетилетия наред децата по света следят отблизо приключенията на Скуби-Ду
Коментари Харесай

Любимото на всички куче Скуби-Ду се завръща - slava.bg

Десетилетия наред децата по света наблюдават от близко приключенията на Скуби-Ду и неговите другари, които разкриват мистерии и смъкват маските на най-различни чудовища. Сега от 20 април по Boomerang стартират нови епизоди на поредицата Scooby-Doo! and Guess Who?

В тях феновете ще имат опцията да се насладят на ред нови вълнуващи случки.Този екип несъмнено притегля забавни завършения. А Скуби-Ду, макар че е огромно куче и може да наподобява внушително на пръв взор, сигурно не е най-смелият, което е огромна част от заниманието.

Заедно със своите другари Шаги, Дафни, Велма и Фред пътуват по света в обичания ван и търсят неразрешими мистерии, с които да се заемат.

Детективският им екип се занимава с следене на паранормални феномени, откриване на маскирани призраци и решение на престъпни загадки. Поредицата доставя нова доза вълнуващи завършения на всички почитатели. А този път интернационалните звезди и известни супергерои оказват помощ в следствията на бандата.

Към екипа се причисляват певицата Сия, артистът Кенан Томпсън и даже Шерлок Холмс, Батман или Жената знамение. В идните нови епизоди приятелите ще пътуват и до Япония, където ще се опитат да разрешат мистерията на чудовището - лисица, което съгласно легендите отвлича хората.

По време на едно от другите си завършения героите ще проверяват и доста остаряла, населявана от духове холивудска постройка. Ще се окаже ли обаче, че страхът е измамлив за очите, а смелостта и приятелското съдействие ще оказват помощ за решаването даже и на най-трудните загадки?Разберете отговорите на тези въпроси в новите епизоди на Scooby-Doo! and Guess Who?

Те стартират от 20 април по Boomerang и могат да бъдат гледани всеки ден от 20.00 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР