Десетгодишното момче с име Теди от Обединеното кралство е подало

...
Десетгодишното момче с име Теди от Обединеното кралство е подало
Коментари Харесай

Десетгодишен британец поиска от Apple да промени дизайна на емотиконите в очила

Десетгодишното момче с име Теди от Обединеното кралство е подало петиция, в която приканва Apple да промени дизайна на емотиконите с очила. Теди счита, че изпъкналите предни зъби на емотикона го вършат да наподобява като „ характерен ботаник “, което съгласно Теди е „ просто извънредно за хората, които носят очила “.

„ Това емоджи кара хората да мислят, че сменякакви смотани ботаници, а това е просто извънредно “, споделя създателят на петицията в коментар за изданието Би Би Си. – Това ме натъжава и разстройва. И щом аз го намирам за обидно, сигурно хиляди хора по света може би също го намират за такова “.

Теди взе нещата в свои ръце и сътвори нов емотикон – ухилен, само че без „ ужасните заешки зъби “.

„ Харесва ми да нося очила, с тях виждам доста по-добре, а и наподобяват хубаво и стилно “, изрази своето мнение Теди.

Засега петицията се популяризира единствено в учебния портал на Теди. Той възнамерява да изпрати документа на Apple и да пусне петицията онлайн. Теди декларира, че ще бъде „ доста разчувствуван “, в случай че Apple се вслуша в съвета му.

Сега на всички им е забавно дали Apple ще размишления, ще почете молбата, а и петицията на Теди от Обединено кралство и ще направи съответните промени в този много чудноват емотикон.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР