Десетгодишното българче, което бе ранено в корема в Калабрия при

...
Десетгодишното българче, което бе ранено в корема в Калабрия при
Коментари Харесай

Установиха защо 10-годишното българче е било до убития мафиот Фабио Джофре в момента на разстрела му!

Десетгодишното българче, което бе ранено в корема в Калабрия при престрелка сред враждуващи мафиотски кланове, да бъде охранявано непрекъснато. Това подреди началникът на силите за сигурност в административния център на региона град Реджо Калабрия – Рафаеле Граси, написа Монитор.
Мерките за сигурност, които засягат и родителите на момчето, са подхванати по искане на префекта на региона Микеле ди Бари. В същото време въоръжени служители на реда и карабинери тарашат региона на намиращото се близо до Реджо Калабрия населено място Санта Венере, където се развихри в събота сутринта екшънът и бе погубен локалният необут Фабио Джуфре.
Ако се има вяра на италианските медии, родителите на приетото в болница в интензивно поделение момче работели в чифлика на 39-годишния мъж с престъпно досие, който другояче се славел и като добър животновъд.
С любовта си към животните Фабио Джуфре бил заразил и дребния ни съотечественик, който го следвал като сянка постоянно, когато чорбаджията идвал да наглежда кравите, овцете и козите си.

Така било и във съдбовния ден, двамата дружно обикаляли животните, когато незнайни към този момент лица разкрили против тях пукотевица с карабини от много близко разстояние. Охраната на боса дала отговор на огъня, само че за жалост самият той към този момент бил паднал на земята мъртъв, а българчето се превивало в мъчителни конвулсии.

Настанала суматоха, с помощта на която убийците – членове съгласно полицията на неприятелски клан, съумели да изчезнат крепко пушек. Предполага се, че кървавата кланица се е развихрила поради неуредени сметки и неосъществено, само че контрактувано преразпределение на зони на въздействие.

Добрата вест е, че животът на българчето, чието име се държи в загадка, съгласно лекарите в регионалната болница на Реджо Калабрия към този момент е отвън заплаха. В същото време представителите на силите за сигурност се пробват да схванат дали то също като майка си и татко си е работело за боса Джуфре, или единствено го е придружавало при наглеждането на животните в чифлика.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР