Десет ученици от три врачански общини са на двудневно посещение

...
Десет ученици от три врачански общини са на двудневно посещение
Коментари Харесай

Ученици от Оряхово, Криводол и Враца посетиха Европейския парламент по покана на Андрей Новаков

Десет възпитаници от три врачански общини са на двудневно посещаване в Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП / ГЕРБ Андрей Новаков.

Младите хора са ученици на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца, СУ „ Христо Ботев “ – град Оряхово и СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – град Криводол.

Те са специфични посетители на българския евродепутат, откакто предходната есен участваха в проведен от него конкурс и създадоха свои авторски предприемачески хрумвания в областта на културата, селския туризъм, неофициалното обучение и цифровизацията.

По време на визитата си в Брюксел учениците имат опция да се срещнат на място с работата на Европейския парламент и са упълномощени да участват на съвещание на Комисията по бюджетен надзор, в която Андрей Новаков показва собствен отчет за напредъка в осъществяването на огромни инфраструктурни планове в Европа.

Програмата на пътуването включва още посещаване на Парламентариума - интерактивният музей на Европейския съюз, в който на 24 езика е показан процесът на интеграция в Европейски Съюз и работата на членовете на Европейския парламент.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР