Десет години след изключителното шоу през 2014 г. под тепетата

...
Десет години след изключителното шоу през 2014 г. под тепетата
Коментари Харесай

Британците Smokie забиват на Летния театър в Пловдив

Десет години след изключителното шоу през 2014 година под тепетата именитата рок тайфа Smokie се завръща още веднъж в Пловдив. Любимата  група на доста генерации българи ще свирят в неделя,  28 юни, в Летния спектакъл.
От гостуването на музикантите в града ще бъде изработен и внушителен филм. Бандата ще посети най-известните места в Пловдив преди концерта си – Античния спектакъл, Стария град, „ Капана “ и други.
Звездите от Smokie ще имат и особено меню, което се пази в загадка. Групата отонов ще опитва шопска салата и кебапчета, написа Марица.
Подгряващи преди концерта им ще са група „ Спринт “ и Пейо Пеев.
Историята на феноменалния триумф на Smokie е от 70-те години. 11 от техните 14 английски шлагера се раждат през това изпълнено със събития музикално десетилетие. Въпреки това групата  продължава да е известна по целия свят, в това число в Скандинавия, Южна Африка, Германия и даже Китай.
Песни като If You Think You Know How To Love Me, Don’t Play Your Rock’n’Roll To Me, It’s Your Life и Oh Carol (всички в топ 10) се трансформират във безконечни шлагери за радиостанциите и дават старт на тяхната международна популярност.
След като натрупват продажби от над 30 милиона копия по света, Smokie записват Wild Horses – албум, осъществен в Нашвил през 1997 година, който коства на групата четвърт милион паунда. С този ход Smokie си подсигуряват достъп и до кънтри радиото в Съединени американски щати, където сбирките им с шлагери не престават да намират подготвен пазар.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР