Десертът за коронацията на крал Чарлз Трети ще е бъде

...
Десертът за коронацията на крал Чарлз Трети ще е бъде
Коментари Харесай

Десертът за коронацията има вкус на носталгия от детството на краля

Десертът за коронацията на крал Чарлз Трети ще е бъде по обичайната английска рецепта, обичана на Чарлз Трети. Това ще бъде " трайфъл с шотландски ягоди, йоркширски сладкиш Паркин и крем с яйца и млечни артикули от английска плантация ". Десертът ще бъде тънък и изтънчен по рецепта на Адам Хандлинг и следва традициите на формалните приеми, когато нормално сервират джинджифилов трайфъл.

За платинения празник на кралица Елизабет Втора беше определен десерт в сходен жанр – лимонен трайфъл със швейцарско роло и амарети. Този десерт беше избран измежду 5000 оферти и предписания за сладостен свършек на вечерта.

Трайфълът има дълга история в кулинарните обичаи на Англия. Първоначално се появява като любим за улични празненства, само че рецептата на Адам Хандлниг я трансформира в кралски десерт. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Adam Handling (@adamhandling)

 

Запитан какво го е въодушевило за десерта за коронацията, Хандлинг сподели:

„ Трайфълът е един от тези десерти, които носят носталгия за доста хора. Така че това е моето съвременно ентусиазъм от детските мемоари, претворени с английски артикули. Моят съвет за идеален резултат е десертът да се подготви ден по-рано и в деня на сервирането да се залее със сметана на сутринта. Това, че съм в кухнята, не значи, че не мога да се развличам с коронацията “, сподели с щипка английски комизъм звездният готвач.

А самата рецепта - вижте на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР