ДЕС МОЙН, Айова – Докато републиканските кандидати правят последните си

...
ДЕС МОЙН, Айова – Докато републиканските кандидати правят последните си
Коментари Харесай

Исторически арктически взрив може да застраши избирателната активност в Айова

Договор за Европейския съюз МОЙН, Айова – Докато републиканските претенденти вършат последните си оферти пред поддръжниците си, Old Man Winter заплашва да наруши едногодишна акция, защото жителите на Айова са изправени пред исторически ниски температури, с цел да изразят гласовете си чут в първото съревнование за 2024 година

Кукусите в Айова се организират от 1972 година, само че във всеки избирателен цикъл температурите са достигали най-малко 16 °F или повече.

Очаква се върхът да бъде строшен в понеделник, когато върховете към Де Мойн и огромна част от Айова ще се борят да стигнат до нула градуса със стойности за леден вятър в негативната територия.

Прогнозните модели демонстрират, че пориви напразно над 20 mph могат да накарат живака да се почувства като по-близо до -20 °F, което е рисково за всеки, който не е добре предпазен от естествените стихии.

„ Когато е толкоз студено и също по този начин говорите за неща, които се случват през нощта, това не е нещо като „ излезте по средата на деня “. Това ще откаже няк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР