Дербито на Мърсисайд за следващия месец ще бъде пренасрочено, след

...
Дербито на Мърсисайд за следващия месец ще бъде пренасрочено, след
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Манчестър Юнайтед и Ливърпул ФА Къп ще окаже огромно влияние върху надпреварата за титлата във Висшата лига

Дербито на Мърсисайд за идващия месец ще бъде пренасрочено, откакто Ливърпул доближи четвъртфиналите на ФА Къп - и беше еднакъв против Манчестър Юнайтед.

Вдъхновената от младежите победа на Ливърпул с 3-0 над Саутхемптън в сряда сътвори вкусен конфликт с Юнайтед, който самичък съумя да премине след неубедителна победа с 1-0 като посетител на Нотингам Форест. Четвъртфиналните срещи би трябвало да се играят през уикенда в събота, 16 март, само че заради присъединяване на Ливърпул в Лига Европа е съвсем несъмнено, че двата северозападни тима в тежка категория ще се срещнат в неделя или понеделник.

Онзи уикенд Ливърпул трябваше да се изправи против Евертън на Гудисън Парк за евентуално финален път, само че в този момент се чака мачът от Висшата лига да бъде преместен за по-късен стадий от сезона. Манчестър Сити също е на четвъртфиналите и пътуването им до Брайтън ще бъде пренасрочено и макар че Арсенал към този момент е отвън Купата на Англия, те бяха хазаин на Челси през четвъртфиналния уикенд.

Това означав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР