Дербито на Емилия-Романя между Сасуоло и Болоня не излъчи победител.

...
Дербито на Емилия-Романя между Сасуоло и Болоня не излъчи победител.
Коментари Харесай

Червен картон обърка плана на Болоня срещу Сасуоло, Антов отново не игра

Дербито на Емилия-Романя сред Сасуоло и Болоня не излъчи победител. Сблъсъкът от 23-ия кръг на Серия " А " приключи при резултат 1:1. Гостите поведоха в 17-ата минута с гол на Роберто Сориано, само че в 30-ата минута останаха в понижен състав поради червен картон на Аарън Хики. Това разреши на домакините да стигнат до изравняването през втората част с попадение на Франческо Капуто в 52-ата минута.

Българският бранител на Болоня Валентин Антов още веднъж бе в групата за мача, само че не се появи в игра, въпреки че на стадион " Мапеи " присъстваше и националния селекционер на България Ясен Петров, който бе пристигнал да го следи онлайн.

Болоня стартира по-добре мача и в 17-ата минута Муса Бароу се възползва от неточност в защитата на Сасуоло, лиши топката в наказателното поле и подаде за Роберто Сориано, който засече във вратата за 0:1.

В 30-ата минута обаче обстановката се промени радикално. Хики направи закъсняло влизане в глезена на противник и след разглеждане на обстановката с ВАР съдията реши да му покаже пряк червен картон.

Сасуоло се възползва от численото си преимущество и натисна. Домакините можеха да изравнят в 45-ата минута, когато Мануел Локатели направи огромен пропуск от точката на дузпата, като ударът му бе избавен.

Все отново през второто полувреме Сасуоло се добра до равенството. Това стана в 52-ата минута, когато бранител не се намеси добре при удар на Филип Джуричич и топката се озова в Капуто, който се обърна и от близко вкара за 1:1.

Така мачът приключи без победител и Сасуоло остава на 8-ото място с 35 точки. Болоня пък заема 12-ата позиция с 25 точки в актива си.

Серия А 23 кръг, събота 20 февруари  Сасуоло 1:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР