Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская потвърди за

...
Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская потвърди за
Коментари Харесай

Най-красивата прокурорка в Крим се развежда СНИМКИ

Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская удостовери за развода със брачна половинка си.

" Убедена съм, че измененията в персоналния ми живот няма да се отразят на благополучието на другите хора и на страната като цяло. Ето за какво няма да разясня тази вест, предоставяйки опцията на някогашния ми мъж ", написа тя в мрежата.



Миналата седмица 39-годишната Поклонская заяви, че в персоналния й живот са настъпили радикални промени, " за които никой не знае " и които има намерение да резервира в загадка към този момент, написа Блиц,



В понеделник (02.09.) брачният партньор на депутатката Иван Соловьов съобщи от своя страна за раздялата с Поклонская. Той разяснява, че това се дължи на лидерските качества и на двамата съпрузи - " избухлива примес, която мъчно би могла в миналото да се уталожи ".

„ За страдание, безмилостните действителности под формата на прагматизъм, рационалност, кариеризъм, артистичност, както и готовността с лекост да предадеш всичко, най-много самия себе си, излизат на напред във времето както в политическия, по този начин и в фамилния живот “, акцентира 48-годишният Соловьов.



Припомняме, че през август 2018 година стана известно, че Поклонская се е омъжила за Иван Соловьов, който тогава работеше като началник на службата на омбудсмана по правата на индивида. Поклонска осъществя редица филантропични планове със брачна половинка си, а също по този начин те написаха автобиографична книга.




Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР