Депутатите ще изслушат служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи

...
Депутатите ще изслушат служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи
Коментари Харесай

Парламентът привика Иван Демерджиев на изслушване за мерките по охрана на границите

Депутатите ще изслушат служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по отношение на подхванатите ограничения по защита на границата на страната и оправянето с потока от незаконни имигранти. Това ще бъде първа точка в програмата за четвъртък. Предложението за чуване на Демерджиев е импортирано от " Българска социалистическа партия за България ".

В началото на днешното заседание  се записаха 176 от 240 народни представители.  В дневния ред е първо четене на промени в Наказателния кодекс и в Закона за правната помощ, както и план на решение за възлагане на Министерския съвет да инициира лицензиране и подписване на контракт за доставки на неруско нуклеарно гориво. Включено е и чуване на министрите Асен Меджидиев, Росен Христов и Явор Гечев.

В четвъртък, след чуването на Демерджиев, Народното събрание ще разиска на първо четене промени в данъчните закони.

В петък е очакван постоянен парламентарен надзор от 9:00 часа. Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов разяснява, че даже и шест часа за тази точка ще бъдат малко, тъй като изчисленията демонстрират, че ще са нужни към 13 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР