Депутатите се ядосаха на вицепремиера , че напуна заседанието на

...
Депутатите се ядосаха на вицепремиера , че напуна заседанието на
Коментари Харесай

Пеканов напусна изслушването си в НС, Свиленски: Нагъл човек!

Депутатите се ядосаха на вицепремиера, че напуна съвещанието на Народното събрание, до момента в който течеше чуването му.

" Взеха да се подиграват всички с нас. Всеки имал някаква работа, решил и си тръгнал. Ние ще чакаме до четири часа той да реши да се освободи и да се върне. Това Народно заседание ли е или какво е? ", попита Маноил Манев от и го упрекна, че даже си е не запомнил досиетата в пленарната зала..

" Госпожо ръководител, аз ви предизвестих, вие взехте ограничения първоначално да се държи възпитано вицепремиерът. Не можах да ви предупредя, че може би ще избяга, и вие го изпуснахте. И до момента в който депутатите се върнат в залата, документите му останаха тук, а министърът го няма и в този момент сътрудниците се пробват да вършат отношение ", сподели Георги Свиленски от.

" Колеги, виждате ли за какъв вицепремиер става въпрос, за какъв безочлив човек? Дойте със забавяне след две седмици, приказва 15 минути при ограничаване от 10, дори не се извини, накара ни се на кой задава въпроса и кой взема отношение, накара ни се кой върви в Европейския парламент и кой не върви, на вас не ви отговори на нито един въпрос, тези хора, които стоят и чакат, ги разочароват, и най-после избяга ", сподели Свиленски и изрази подозрение, че ще се върне.

Още сутринта вицепремиерът Пеканов е предизвестил, че в 14:45 има работен ангажимент, изясни зам.-председателката на Народното събрание Росица Кирова. Затова тя предложи депутатите да изкажат отношението си по въпроса, след което да даде отмора, до момента в който не се върне Пеканов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР