Депутатите се хващат за заради промяната в правилата за избор

...
Депутатите се хващат за заради промяната в правилата за избор
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента се хващат за гушите заради КЕВР - кворумът се събра от раз, закле се нов депутат

Депутатите се хващат за поради смяната в разпоредбите за избор на КЕВР.

Скандалът се вихри на фона на чудовищните цени на енергоносителите, всеобщите затварания и банкрути на компании и бизнеси поради непостижимите сметки за ток и галопиращата инфлация, което доближи забравените от години 20%.

Вчера парламентарната енергийна комисия не одобри нито едно предложение на опозицията и реши да понижи състава на членовете на КЕВР, поради което и от ГЕРБ-СДС, и от Движение за права и свободи упрекнаха ръководещите в предпочитание просто да я завладяват и ги предизвестиха, че това ще им сътвори големи проблеми с Европейската комисия.
свързани новини29856преди 20 часа74987на 21.01.2022
Кворумът за днешното съвещание беше събран от първия път. Присъствено и онлайн се записаха 195 народни представители и парламентарният началник Минчев удари звънеца за неговото начало.

Преди това се закле нов народен представител. Това е националният представител Петков от листата на Има Такъв Народ в Плевен, който влиза на мястото на подалие своята оставка като народен представител нов началник на Спортния тотализатор Александър Тодоров.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР