Депутатите от Има такъв народ ще гласуват против създаването на

...
Депутатите от Има такъв народ ще гласуват против създаването на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов посочи пътя на Борисов и Петков - към гей парада

Депутатите от " ИТН " ще гласоподават " срещу " основаването на специфична комисия в Народното събрание, която да взема решение за желаните от прокуратурата имунитети на Кирил Петков, Бойко Борисов и Даниел Александров от ГЕРБ. Това заяви в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

За концепцията за основаване на парламентарната комсиия, която по друг от до момента метод да действа при искане на депутатски имунитети, се разбра от изтеклия запис от Националния съвет на " Продължаваме промяната ". Точката за основаването й към този момент е и факт, откакто бе входирана като първа подред в днешното съвещание на Народно събрание от " Продължаваме промяната " и следва да бъде гласувана.

" В момента това, което следим, е по какъв начин тези заслужаващи почитание представители на Политическа партия и Демократична България изприказваха на оня прославен запис - по какъв начин Христо Иванов измислил европейска врътка по този начин, че имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде защитаван 6 месеца, е аморално. Ако тези двамата - Кирил и Бойко, се усещат почтени, какъв е казусът да отидат в съда и да потвърдят, че са прави? Те очевидно се усещат отговорни. Без да броим, че са страхливци и двамата. Това е плахо държание. "

На въпрос на News.bg Йорданов съобщи, че върви развой по взаимно изпиране сред Петков и Борисов, което се доказвало от обстоятелството, че основаването на въпросната комисия било препоръчано точно от Политическа партия.

" Може би сте не запомнили, само че Кирил Петков беше очевидецът пред Рашков, въз основа на чиито показания от " Google " арестуваха Бойко Борисов. Сега очевидецът пази този, против който е свидетелствал и тогава плача, че Гешев му пречел да има правораздаване. Това е подобен нонсенс, подобен цирк, толкоз позорно... Тези двамата са девойки по душа. Или би трябвало да отидат на гей парада ", остро разяснява държанието на Борисов и Петков националният представител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР