Депутатите от ГЕРБ са научили от медиите, че ще трябва

...
Депутатите от ГЕРБ са научили от медиите, че ще трябва
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ научили от медиите, че ще трябва да подкрепят правителство на ПП/ДБ

Депутатите от ГЕРБ са научили от медиите, че ще би трябвало да поддържат държавно управление с мандата на ПП/ДБ и ротационни министър председатели, заяви ПИК.

 

Народният фаворит Делян Добрев съобщи, че е схванал от малкия екран за решението и занапред ще си обяснява обстановката, като показа, че не се усеща добре. " Научих от малкия екран ", сподели той на въпрос какво мисли за решението за държавно управление с ПП/ДБ и ротационни министър председатели, сподели той.

 

Вежди Рашидов съобщи, че е научил от новините за това решение, като даже не е бил извикан за срещата на партията.

 

Лъчезар Иванов съобщи: " Аз не съм се чувствал по този метод, откогато през 2013 година паднахме за власт инсценирано със сметките на ток. Чувствам се извънредно и ще бъда изцяло прям, че от нощес превъртам всички тежки моменти за партията и в случай че би трябвало да бъда прям, ще кажа, че тук сега на карта е заложено бъдещето на страната, а въпреки това и бъдещето на партията. Тук би трябвало да създадем извода - в случай че нямаме държавно управление, ще бъдем извадени отвред. Дали ГЕРБ ще продължи да върви нагоре, или ще изберем да стабилизираме страната ", разяснява Иванов.

" В момента няма по какъв начин да ви кажа нищо, до момента в който не схвана ", съобщи Георг Георгиев, с което на процедура призна, че и той е научил от малкия екран за концепцията за взаимно държавно управление с ППДБ с ротационни министър председатели.

" Предполагам, че с цел да се върне мандатът несбъднат, е имало смяна в някоя от партиите, които ни поддържат. Явно не сме получили нужната поддръжка и не са ни стигнали гласове ", показа пред ПИК Красен Кралев.

" Не съм хепи ", съобщи пред ПИК Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили. Той сподели, че занапред неговата партия ще взема решение дали ще поддържа решението за поддръжка за държавно управление на ППДБ и ротационни министър председатели.

 

След изказването на Гешев водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е събрал в централата на партията цялото управление и парламентарната група.

 

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР