Депутатите от Демократична България“ Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов поискаха

...
Депутатите от Демократична България“ Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов поискаха
Коментари Харесай

Депутати от „Демократична България“ искат изслушване на Христо Грозев

Депутатите от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов желаеха проверяващият публицист Христо Грозев да бъде изслушан от парламентарната комисия за надзор над спецслужбите. Това оповестяват от партията и прецизират, че към този момент е изпратено писмо до ръководителя на комисията Даниел Митов. 

От Демократична България желаят Грозев да бъде изслушан посредством видеоконферентна връзка на 5 януари. Двамата народни представители упорстват също да  присъстват и служебният външен министър Николай Милков и представители на службите за сигурност. Основанието за искане на чуване на журналиста Христо Грозев е, че „ оповестяването на български жител за търсене от страна, спонсор на тероризма, според резолюция на Европейския парламент, съставлява опасност за националната сигурност “, показват Ивайло Мирчев и Атанас Атанасов в писмото си до Даниел Митов. 

Журналистът бе разгласен за търсене от Русия. В известие на съветското министерството на вътрешните работи се споделя, че той е търсен за нарушение на „ член от Наказателния кодекс на Руската федерация “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР