Депутатите могат да приемат промените в Конституцията и след Нова

...
Депутатите могат да приемат промените в Конституцията и след Нова
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Депутатите могат да приемат промените в Конституцията и след Нова година

Депутатите могат да одобряват измененията в Конституцията и след Нова година. Това съобщи пред Нова телевизия доцент Наталия Киселова, учител по конституционно право в СУ.
Прочетете още
„ Не съм уверена че това би трябвало да се случи до края на календарната година, 7 дни е срокът за предложение сред първо и второ четене. Освен това би трябвало да се дадат два дни на Комисията по конституционни въпроси да приготви за второ четене плана. Ако отпадат огромна час т от предложенията и няма нови, несъмнено би могло да се случи и преди 31 декември ", разясни тя.

Според нея ще има още промени в проектозакона за Конституцията

„ Ще има промени, тъй като не са добре редактирани нормите и те могат да създат още по-голяма рецесия ", счита Киселова.

На въпрос изненада ли е предлагането на господин Чолаков, който желае възбраната за двойно поданство да важи и за министри, тя сподели следното

„ Двата параграфа би трябвало да бъдат оттеглени от вносителите. В коридорите Борисов сподели „ Какво неприятно е лице, което е с двойно поданство взе участие в изпълнителната власт? ".Имаше и други сходни мнения. Според мен всеки един говореше през своя взор ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР