Депутати от парламентарните групи на Възраждан“, ИТН и БСП застанаха

...
Депутати от парламентарните групи на Възраждан“, ИТН и БСП застанаха
Коментари Харесай

„Възраждане“, ИТН и БСП блокираха трибуната на парламента, гневни на „хората с флексовете“

Депутати от парламентарните групи на „ Възраждан “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия застанаха пред трибуната на Народно събрание и обявиха, че ще бойкотират съвещанията, до момента в който не бъде прекъснато премахването на паметника на СА.

Костадин Костадинов зави, че работата няма да стартира.

„ Беззаконието в нашата страна взе връх. Беззаконието се крие зад конституционното болшинство на ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това конституционно болшинство ни диктува, че законите важат за всички, само че не и за тях “, сподели Костадинов от трибуната на Народното събрание.

„ Това безвластие взе връх с дейностите от последните дни в центъра на София. Там безчинстват едни хора с флексове. Те работят срещу закона “, сподели още водачът на „ Възраждане “.

„ Протестът ще влезе тук, в тази зала. Тъй като вие не ги чувате. Призовавам всеки един свободен българин в тази зала да пристигна начело и да каже „ не на беззаконието, да на свободата “, прикани още Костадинов.

„ Хор ли ще пее? Пърформънс ли е това? “, попита ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

„ Ние от Има Такъв Народ сме тук, тъй като сме равноправни и това, което вършат с конституцията Христо Иванов и компания, е неприемливо. Парламентът ще работи, когато ние решим. Ние сме равноправни народни представители. Не може да сте толкоз брутални “, съобщи Тошко Йорданов.

От Българска социалистическа партия подсетиха, че са поискали чуване на министри и настояха това да се случи през днешния ден.

Председателстващият прекъсна съвещанието и разгласи свикването на председателски съвет.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР