Депутати от Обединени патриоти се оплакаха от редовни сблъсъци с

...
Депутати от Обединени патриоти се оплакаха от редовни сблъсъци с
Коментари Харесай

Репортер, назначен за съветник в НС, попречил на депутат да гласува

Депутати от " Обединени патриоти " се оплакаха от постоянни конфликти с публицисти от избрана медия в Народното събрание. За това била персонално виновна председателката Цвета Караянчева, която съгласно тях не взимала нужните ограничения. Емил Димитров-Ревизоро от Вътрешна македонска революционна организация и Валентин Касабов от НФСБ не показаха публично имена, само че стана ясно, че визират партийната телевизия на досегашните им съдружни сътрудници от " Атака ". Двамата парламентаристи предизвестиха, че ще желаят отстраняването на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, в случай че терорът от страна на тв екипа продължи.

" Проблемът е от година и половина. Две тъжби изпращаме от народни представители против съответния човек, само че той не е отхвърлен. Продължават свадите, насилието, издевателството. Вие благосклонно гледате на всички тези безобразия. Явно този човек Ви е доста безценен, само че мислим, че ще минем към вашето премахване ", закани се съпредседателят на " Обединени патриоти " Валентин Касабов. Той добави, че по този метод се пречи на законотворческата активност на депутатите. Въпросният кореспондент нахлувал в стаята на парламентарната група и досаждал на депутатите.

" Ако за Вас, във Вашия край, това е нещо обикновено, по селата или в горите се борите с глигани, тук е Народното събрание . Това значи, че или ще влезете в ролята си на ръководител, или вашето място не е тук ", продължи да подлага на критика Караянчева депутатът от НФСБ.

В отговор ръководителят на Народно събрание даде обещание, че ще вземе ограничения, само че и акцентира, че в Народното събрание " има доста хора, на които мястото не им е тук ".

Пръв от насилието на " съветници, представящи се за публицисти " в Народното събрание, се оплака Емил Димитров-Ревизоро. Оказа се, че индивидът, който визират с Касабов, му е препречил пътя на входа на пленарната зала и депутатът не е съумял да гласоподава по време на отхвърлянето на президентското несъгласие за военното разузнаване.-->

" Държи ме за ръката, с цел да не мога да вляза в залата. От едната страна държи камерата, от другата микрофона, опънал кабела, с цел да стане скандал. Не желая, идвайки на работа, да са постанова да се удрям с който и да било ", разказа обстановката Емил Димитров-Ревизоро.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР