Депутати от ГЕРБ ще отправят питане към вътрешния министър има

...
Депутати от ГЕРБ ще отправят питане към вътрешния министър има
Коментари Харесай

ГЕРБ питат МВР има ли зам.-кметът на Сопот криминално досие

Депутати от ГЕРБ ще насочат запитване към вътрешния министър има ли зам.-кметът на Сопот Николай Новаков десетки престъпни регистрации. Това разгласи на брифинг в Народното събрание Антон Тодоров, само че не посочи по кое време ще изискат тази информация.
 
Има ли голям брой престъпни регистрации зам.-кметът на Сопот Николай Новаков от 90-те години и по-късно - за голям брой измами, кражба с потребление на откраднатото МПС, безчинство, рушвет, опозиция на органи на реда, изброи той.
 
Питането е на база многото сигнали , които постъпвали в партията. Миналата седмица ръководещата групировка упрекна и кмета на Сопот Деян Дойнов от Българска социалистическа партия за неприятното финансово положение на общината и за нови заеми.
 
Днес по тематиката с продължение депутатът Александър Иванов от ГЕРБ заяви за случай с частен вложител в 73 дка лозови масиви, на който от общината са начислили непозволено налог и такса.
 
Начислили са налог от 24 хиляди лв. върху 73 дка земеделска земя, която представяла лозови масиви, плюс такса " боклук ", което, по думите на Иванов, е юридически и финансов нонсенс.
 
След питане на самия вложител, от кадастъра дават отговор , че няма смяна в предназначението на земята . В последна сметка задграничният вложител не получава документи на каква база са избрани налогът и таксата, натрапен е запор от частен правосъден реализатор, следва и ликвидация на имуществото.
 
Най-вероятно желаят да основат фиктивна видимост за доходи в общината на документална база, с цел да могат да получават нови заеми, разяснява Антон Тодоров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР