Депутатът Весела Лечева е кандидатурата на БСП за кмет на

...
Депутатът Весела Лечева е кандидатурата на БСП за кмет на
Коментари Харесай

Весела Лечева е кандидатът на БСП за кмет на Велико Търново

Депутатът Весела Лечева е кандидатурата на Българска социалистическа партия за кмет на Велико Търново. Социалистите издигнаха и сътрудника ѝ Явор Божанков в кметската конкуренция за Горна Оряховица.

``
реклама

Шампионката по пукотевица и някогашен състезателен министър Весела Лечева е единствената номинация, която гласоподава общинската конференция на Българска социалистическа партия във Велико Търново, оповестява БНР. Старата столица не е имала „ червен “ кмет от 20 години. Лечева прикани за положителна акция и смяна:

„ Все още има процеси, които задържат развиването на Велико Търново “.

„ Стремим се ГЕРБ да бъде свалена от власт “, разяснява Георги Свиленски от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия:

„ Целта ни е най-малко удвояване на кметовете, които имаме досега, удвояване на броя на общинските съветници “.

Във Великотърновска област в Павликени, Сухиндол, Стражица и Полски Тръмбеш Българска социалистическа партия поддържа досегашните си кметове, а в Златарица издигна кандидатурата на международния първенец по битка Михаил Ганев. 

Градската конференция на Българска социалистическа партия ще избира в събота претендентът за кмет на Пловдив, както и листата с претендентите за общински съветници за идния избор. Социалистите ще одобряват и предизборна платформа за локалните избори. Съгласно Устава на Българска социалистическа партия вотовете са секрети и се организират след разискване на кандидатурите.

През седмицата Националният съвет утвърди излъчените от районните конференции претенденти на Българска социалистическа партия за районни кметове в Пловдив. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР