Депутатът Валери Жаблянов, който вчера напусна парламентарната група на "БСП

...
Депутатът Валери Жаблянов, който вчера напусна парламентарната група на "БСП
Коментари Харесай

Жаблянов: Депутатите нямат думата в БСП

Депутатът Валери Жаблянов, който през вчерашния ден напусна парламентарната група на "БСП за България " съобщи през днешния ден, че актът му е вследствие на обстоятелството, че народните представители от Българска социалистическа партия въобще нямат думата в партията.

"Там има 5-6 души, които сами си разпределят времето за говорене и трансформират в заложници десетки народни представители. Очевидно след преизбирането на председателката, тази политика ще бъде продължена. Българска социалистическа партия се разгласи за подсилване на парламентаризма, а го разрушава. Идеята на партията е безреден популизъм. Няма и диря от градивна концепция за ръководство на България. Достойнството не може да се гради на неистини, двуличие и клюки против сътрудниците ", безапелационен е Жаблянов.

На въпрос правилно ли е изказванието на Борисов, че Движение за права и свободи И Българска социалистическа партия са работили дружно по места на частичните избори, той съобщи следното: „ Този прикрит съюз на Нинова се оправдава с нейните клюки във връзка с всички останали, които не са съгласили с нея. Тя поддържа ГЕРБ в двата локални избори ", разясни Жаблянов. По думите му Българска социалистическа партия е изгубила пагубно изборите.

„ Мисля, че съм бил пореден в Българска социалистическа партия от самото начало. Има хиляди социалисти, които споделят моя сериозен взор към политиката на партията през последните 4 години. Има много несоциалисти в управлението на Българска социалистическа партия. Тя е дясна партия. Обновлението й е подправен медиен артикул. Ако погледнете състава на конгреса, ще видите министри на Жан Виденов и Сергей Станишев ", сподели още Валери Жаблянов. И заключи, че няма съображение да освободи поста си. „ Винаги това се желае от партиен водач, което е в цялостно несъгласие с Конституцията ", сподели още Жаблянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР