Депутатът Радостин Василев разпространи запис, за който казва, че е

...
Депутатът Радостин Василев разпространи запис, за който казва, че е
Коментари Харесай

Записи и обвинения: Радостин Василев пусна аудио от съвет на ПП и обяви, че напуска групата

Депутатът Радостин Василев популяризира запис , за който споделя, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “ и упрекна довчерашните си сътрудници в изменничество. Василев разгласи също, че напуща парламентарната група на ПП-ДБ.

С мен се свързаха от ДАНС поради опасност и от през вчерашния ден имам защита, изясни той

Радостин Василев изясни, че бил поканен да се включи в онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “ в неделя вечерта.

„ Аз устоях да го чувам до 00:30 ч., тъй като имам възпитаник, би трябвало да го приготвям за учебно заведение и на тази „ дълбока страна “ записах онлайн цялото събитие. Беше много неприятно това, което чух до 00:30 ч., само че в действителност отвратителното се е споделило сред 00:30 и 3 ч. “, сподели Радостин Василев.

Имам запис на Националния съвет на Политическа партия на моя таблет, изясни той

Пред публицистите Василев пусна пет минути с определени фрагменти.  

„ Борисов се изпира през този вид, няма две отзиви, тъй като наподобява като съдружно, макар че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, тя не е била в България “, споделя глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков. 

„ Само един разбор. Това държавно управление ще продължи досега, до който Бойко се опасява от Гешев и президента “, споделя различен глас, за който се твърди, че е на Асен Василев. 

По думите му задачата е България да бъде хвърлена в нови избори

Обсъжда се вид, при който водачът на ГЕРБ получава обвиняване.

„ Идеята на Христо Иванов е да се вкарат европейски практики от европарламента, което значи, че най-малко шест месеца ще се влачи имунитета на Бойко в някаква комисия, която ще преглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато те не се отстранили Гешев като основен прокурор не мисля, че Бойко ще желае да върви на избори и да му пада имунитета “, казва глас, за който се твърди, че е на Асен Василев. 

Снимка: bTV


Пред националния съвет Петков споделя, че е получил позвъняване от ръководителя на Европейската комисия.

„ Днес имах диалог с Урсула, като ѝ зададох тъкмо този въпрос: „ Ако ще има опция за такова държавно управление, какъв е шансът да ни пуснеш “. И тя вика: „ за Шенген ви е доста огромен шанса, за Еврозоната би трябвало да го измислите “ “, казва глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков. 

Той пусна партийното съвещание на „ Продължаваме промяната “

Обсъждат се и рокади в специфичните ни служби:

Женски глас:

„ И тия всичките хора ще бъдат на ПП-ДБ? “, пита женски глас.

Отговаря глас за, който се твърди, че е на Асен Василев. 

„ Това са наши хора, които са утвърдени от посолството “.

Имало е евентуални министри, които се отхвърлят по персонални аргументи, добави съпредседателят на „ Продължаваме промяната “

Василев ще напусне групата на „ Продължаваме промяната “, само че ще остане в Народното събрание и ще направи своя партия.

„ Истинската омерта, същинското задкулисие, „ дълбоката страна “ е обединението сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Надявам се надълбоко тя да не се случи. Разчитам на съвестта на останалите народни представители. Картаген ще падне единствено след изборите, Картаген от Банкя “, сподели Радостин Василев.

Сега изрази като „ Аз нали ви споделих “ ще са правилни, само че с нищо няма да оказват помощ, съобщи водачът на „ ИТН “

Василев разкри, че късно нощес е получил позвъняване персонално от началник на спецслужба .

„ Вчера в 21:30 ч. ми се обади шефът на ДАНС, господин Тончев, и ми сподели, че има някакъв сигнал на най-високо равнище за опасност за мен и че пращал кола, която да ме пази пред нас, тъй като имат данни за това, че се гласят под някаква форма или метод да ми навредят “, сподели още Василев.  

Около постройката на Българска телеграфна агенция през днешния ден имаше полицейско наличие, а вратата към залата за конференции се охраняваше.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР