Депутатът от Воля“ Пламен Христов е кандидат за кметския стол

...
Депутатът от Воля“ Пламен Христов е кандидат за кметския стол
Коментари Харесай

Воля издигна свой кандидат за кмет на София

Депутатът от „ Воля “ Пламен Христов е претендент за кметския стол в столицата, стана ясно от известие на партията.

Въпреки че против Христов са повдигнати обвинявания за изнудване, водачът на партията Веселин Марешки не счита, че това ще попречи на техния кандидат. „ Преди всички избори на нас ни вършат такива неща, с цел да ни сплашват. Ние не се противопоставяме, ние предлагаме нашата опция, тъй като внушението, че мачът се взема решение от Йорданка Фандъкова и Мая “, сподели пред бТВ Марешки.

Мая Манолова е острие на Българска социалистическа партия, а не на българския народ. Софиянци няма да я изберат за кмет на столицата, е мнението Веселин Марешки.

Според него България не би трябвало да е догонваща останалите страни, а по-скоро изпреварваща. Той сподели, че на София са и нужни по-бързи темпове на развиване, като засегна тематиките за качеството на въздуха и трафика.

„ Искам почтени политици, които да работят за националния интерес на България. Пламен Христов е един заслужен българин, който владее няколко езика и е посочил, че в България също може да се успее ”, добави още той.

Марешки съобщи, че ще желае среща с президента Румен Радев, на която да показа Христов и неговите хрумвания.

Лидерът на Воля акцентира, че няма да се яви на изборите за кмет на Варна.

Относно скорошния шпионски скандал, привързан с Русия, политикът изясни, че връзките му със страната, отвън фамилните (съпругата му е съветски гражданин), са като на огромна част от българите.

„ Да обичаме тези, които са близки по език, просвета и минало, по отношение на тези, които са далечни и по-скоро вредят на страната ”, посочи той.

Той изясни, че от партия Воля слагат българските жители преди всичко и биха работили взаимно с всяка страна, която носи позитиви за България. Също по този начин съобщи, че поддържа градежа на АЕЦ „ Белене ”, тъй като е значима стъпка за бъдещето на страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР