Депутатът от Продължаваме промяната“ Андрей Гюров ще напусне 49-ото Народно

...
Депутатът от Продължаваме промяната“ Андрей Гюров ще напусне 49-ото Народно
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Депутат от ПП напуска парламента, вижте защо

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров ще напусне 49-ото Народно заседание, научи извънредно Narod.bg. Причината е повече от прозаична – 47-годишният банков специалист от Гоце Делчев, неуспешен гуверньор на Българска народна банка, ще бъде кандидат-кмет на Благоевград от Политическа партия.

Наскоро депутатът, който оглавяваше парламентарната група на „ Промяната “, изненадващо отдръпна номинацията си за ръководител на Политическа партия – Демократична България в новото Народно заседание. Решението му изненада освен сътрудниците му в Народното събрание, само че и симпатизантите на партията.

В предишния парламент Гюров беше извънредно деен от трибуната, само че рядко гласоподавателите от област Благоевград го виждаха на тяхна територия. Затова Андрей Гюров стимулира отхвърли си да оглави групата с желанието този път да бъде покрай хората, които са му дали своят вот доверие.

Всъщност, с цел да подгрява личната си кандидатура за кмет на регионалния Благоевград.

Реклама

Ето по какъв начин депутатът изясни решението си:

„ Времето на равносметката от миналите избори отмина. И е ред за идната стъпка. А тя би трябвало да бъде към всички българи, които са разочаровани и може би обезверени и не излязоха да гласоподават. Точно в тях е и големият капацитет за смяна. Към тях е и нашата отговорност да създадем по този начин, че те да видят вяра и избор.

Чух мълчанието на хиляди мои съграждани в Благоевград. Сигурен съм, че имат доста какво да кажат, само че не откриха смисъл да го създадат на 2 април. Дължа на всички тях един почтен диалог. И с цел да се случи той, би трябвало да съм още по- покрай тях. Всички ние би трябвало да бъдем още по-активни в познаването и търсенето на решения на техните проблеми.

Като единствен депутат на Продължаваме Промяната от МИР1 Благоевград за мен е извънредно значимо да работя с локалните структури и екипи от доброволци. Убеден съм, че това е единственият резистентен път напред. Затова взех решение да отдръпва номинацията ми за съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ. Така ще бъда по-ангажиран с значимата задача депутат от Благоевград.

Поверихме на акад. Денков задачата да води групата. Разчитаме на неговия опит, проницателност и изчерпателен разум. Вярвам, че това е вярното решение и ще даде най-хубава причина за сполучливото превъзмогване на всички провокации, които ни предстоят “, приключи депутатинът.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР