Депутатът от ПП Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта

...
Депутатът от ПП Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Ще разкажа случая си, но на нов главен прокурор

Депутатът от Политическа партия Христо Петров, прочут и като Ицо Хазарта разгласи, че ще опише случая с отправените му недвусмислени послания единствено на нов и самостоятелен основен прокурор. Това разгласи той в пост във Facebook, с който изрази възмущението си от държанието на държавното обвиняване.

" Днес от прокуратурата решили да дойдат в Народното събрание, с цел да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в Народното събрание - пред двеста публицисти и камери, с цел да може всички да забележим какъв брой добре се оправят в битката против престъпността. Дори и единствено това малко нещо споделя задоволително ", написа той.

Преди дни националният представител обяви от парламентарната естрада, че е получил обръщение, че ще загуби най-милото си, в случай че продължава да подкрепя Кирил Петков и Асен Василев.

Ден по-късно прокуратурата разгласи, че наблюдаващ прокурор ще извърши персонална инспекция по случая. В хода на същата били изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи, в които по отношение на изказванията са отправени и съответни въпроси. Поискано е да бъде конкретизирано - вероятно от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани.

" Не имам вяра на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им има вяра. Единственото вярно нещо е да не вземам участие в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и самостоятелен основен прокурор - първата ми работа ще бъде да го срещна в детайли със случая, за който описах преди дни ", написа в този момент Петров.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР