Депутатът от Обединени патриоти“ Емил Димитров-Ревизоро беше предложен за министър

...
Депутатът от Обединени патриоти“ Емил Димитров-Ревизоро беше предложен за министър
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро е предложен за министър на околната среда и водите

Депутатът от „ Обединени патриоти “ Емил Димитров-Ревизоро беше препоръчан за министър на околната среда и водите след Съвета на обединението. Заседание бе свикано във вторник заран, а мотивът е оставката на Нено Димов.
Той изиска да напусне поста си, откакто бе арестуван за 24 часа от часа по отношение на следствието за водната рецесия в Перник. Часове по-късно прокуратурата му повдигна обвинявания за занемареност.

Емил Димитров е от Перник. В момента е народен представител от „ Обединени патриоти “ (гражданска квота на Вътрешна македонска революционна организация - бел.ред.) от Шуменски изборен регион. Член е на правната и антикорупционните комисии в Народното събрание.

Прозвището си Ревизоро получи като инспектор в Националната организация доходи през 90-те години на ХХ век. През 1997 година беше избран за инспектор на годината за работата си по зърнената рецесия по времето на кабинета на Жан-Виденов.

Назначен е за шеф на митниците в държавното управление на Симеон Сакскобурготски.

Емил Димитров бе националният представител, който по личните му думи, е водил договарянията с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров за новия пост, който заема като ръководител на КПКОНПИ. Цацаров бе повдигнат от болшинството на ГЕРБ и Обединените патриоти за новата си позиция и бе определен с техните гласове и тези на Движение за права и свободи и половината парламентарна група на Българска социалистическа партия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР