Депутатът от коалицията Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев

...
Депутатът от коалицията Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев
Коментари Харесай

Чуйте пълния запис от събранието на ПП, разпространен от Радостин Василев

Депутатът от обединението " Продължаваме промяната " - " Демократична България " Радостин Василев ще напусне парламентарна група на новата коалиция поради договарянията за държавно управление с ГЕРБ, само че ще остане в Народното събрание като самостоятелен народен представител. Това заяви самият той на конференция в Българска телеграфна агенция.

Василев призна, че е направил запис на съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната " в неделя вечерта, на което както самичък допусна е бил поканен " простъпка ". В залата в Българска телеграфна агенция той пусна аудио запис, за който твърди, че е част от казаното по време на съвета. " Всеки може да си прави запис на каквото реши и аз не съм предупреждавал никого, че ще върша запис ", съобщи Василев. Поради механически аргументи " Дневник " не съумя да излъчи в целокупност конференцията. Първата част от нея може да гледате тук:

Втора час от конференцията вижте тук:
 
Накрая на конференцията той разгласи, че към този момент има проекти неговото гражданско придвижване " Силна България " да стане партия и в идващите седмици ще работи в тази посока. " Нашите дейности не са координирани и нямат нищо общо с президента Румен Радев ", сподели още Василев. Тази част от конференцията може да гледате тук:
 
 

 
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР