Депутатът от ИТН определи покушението срещу главния прокурор Иван Гешев

...
Депутатът от ИТН определи покушението срещу главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Балабанов: Василев срина финансовото състояние в държавата. Този човек не трябва да се сдобива с власт


Депутатът от Има Такъв Народ дефинира покушението против основния прокурор Иван Гешев като „ жесток опит за ликвидиране “

„ Кабинет на малцинство от хора, които говореха преди, че това са „ котки в чувал “, а в този момент с концепцията да се облагодетелстват с власт, споделят, че това е най-важното за страната, е лицемерно и егоистично, изключително с претендент за министър на финансите Асен Василев, човек, който срина финансовото положение в страната. Този човек не би трябвало да се снабдява с власт. Такъв кабинет на малцинството, с втори мандат, в случай, че първият още не е даден, е неуместен, и няма да мине “. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ Възможностите, съгласно мен, са или през първия, или през третия мандат. Ние сме подготвени да получим третия, в случай че се стигне до него “, акцентира Балабанов.

Той увери, че в духа на парламентаризма „ ИТН “ ще се отзоват на диалози, в случай че получат покана.

„ Ние ще се опитваме да бъдем поръчител този парламент да работи, тъй като страната има потребност от успокоение. Ролята ни е да реализираме надзор, да заставаме на страната на истината, ние ще поддържаме всички, по опция, практични решения в законодателната институция “, акцентира още той.

Балабанов дефинира покушението против основния прокурор Иван Гешев на 1 май като „ жесток опит за ликвидиране “.

„ Особено, когато са забъркани косвени хора и част от фамилията на основния прокурор. Става въпрос и за неговите деца, представете си в случай че се беше случило най-лошото, тези деца да бъдат косвени жертви на счупеното в страната и институциите. Това беше нападение против държавна институция, би трябвало да има съответно следствие и отговорните да си понесат отговорността “, безапелационен бе депутатът от Има Такъв Народ.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР