Депутатът от ГЕРБ Тома Биков направи извънреден коментар в кулоарите

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков направи извънреден коментар в кулоарите
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Тома Биков хвърли бомба: Конфликтът между Радев и Петков е заради Булгаргаз

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков направи ексклузивен коментар в коридорите Народното събрание.

" Очевидно е че не просто има напрежение сред премиера и президента. Има спор. И този спор е резултат от метода, по който бяха направени измененията в управлението на " Булгаргаз " и въобще от правените промени от страна на държавното управление ", съобщи той.

" Това, което президентът през вчерашния ден сподели на премиера, беше: " Не ми пипай хората ". Премиерът му сподели: " Не ми се бъркай ", означи Биков.

Той предвижда: " Според мен е доста рано да приказваме още за " Боянски ливади ", както някои коментатори приказват. Но е въпрос на време Боянските ливади да се състоят и с това актуалното държавно управление да бъде делегитимирано и да завърши и със своя живот ".
свързани новини47341преди 3 часа
" Не постоянно свалянето на едно държавно управление бива следвано от нови избори. Но по принцип какво ще се случи по-късно, ще забележим. Но е реалност, че има подобен спор и този спор е поради " Булгаргаз ". Ние споделяме терзанията на господин Радев, който много ясно изрази терзанията си, че ще бъдат вкарани медиатори поради " Булгаргаз " и " Газпром " и че там личи корпоративен интерес. Ние го казахме това много преди господин да то каже през вчерашния ден ", съобщи още той.

Биков означи, че този спор е в " рамките на тези, които образуваха актуалното ръководещо болшинство ". " Господин е част от този развой ", съобщи той и добави, че в основата на спора сред президента и премиера не Северна Македония. " Темата " Македония " беше единствено мотив ", съобщи Тома Биков.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР