Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов предизвика скандал в почивката на

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов предизвика скандал в почивката на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов предизвика скандал с изцепка пред неизключен микрофон. После го натиснаха и се извини


Депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов провокира скандал в почивката на съвещанието на Народното събрание за измененията в Закона за домашното принуждение.

На неизключения микрофон на председателстващата Росица Кирова Вежди Рашидов, раздразнителен от дълго траялите диспути, сподели:

Има и в този момент закон. К‘во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна “.

Репликата на Рашидов незабавно провокира скандал в обществените мрежи.

Изказването на някогашния министър на културата провокира гнева и на герберите, които незабавно се разграничиха от него. Няколко депутатки, измежду които и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, го приканиха да се извини. Именно техният водач Бойко Борисов е измежду вносителите на измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение.

По-късно от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха опрощение от Рашидов за изречените от него думи:

„ Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение “, съобщи Вежди Рашидов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР