Депутатът от ГЕРБ-СДС направи коментар по време на почивка, когато

...
Депутатът от ГЕРБ-СДС направи коментар по време на почивка, когато
Коментари Харесай

Рашидов се изказа недопустимо за жертвите на насилие след което се извини

Депутатът от ГЕРБ-СДС направи коментар по време на отмора, когато се допуска, че микрофоните в пленарната зала са изключени

Коментар на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, изработен в почивката на изключителното съвещание на Народното събрание в понеделник, провокира скандал и вълна от отвращение. Народните представители прекъснаха лятната си отмора, с цел да обсъдят и гласоподават промени в Закона за отбрана от домашно принуждение и Наказателния кодекс.

„ Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “, се чува да споделя Рашидов. Той приказва на зам.-председателите на Народно събрание Никола Минчев и Росица Кирова в почивката, когато се допуска, че микрофоните са изключени. Оказва се обаче, че тези на председателската катедра работят.

В позиция, изпратена до медиите, Рашидов сервира публично опрощение.

" Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение ", споделя Рашидов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР