Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син призна в онлайн бъзик покрай

...
Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син призна в онлайн бъзик покрай
Коментари Харесай

Дилов се бъзика с говорния си дефект, слага импланти за 10 бона

Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син призна в онлайн бъзик около известния си говорен недостатък, че се подлага на процедура по слагане на зъбни импанти в опит да усъвършенства артикулацията си. И с изключение на, че направи реклама на клиниката, която го лекува, разкри забавна история:

" Винаги съм имал проблем с говорните недостатъци... Веднъж в Тел Авив се пробвах да се свържа с номер 9266409 през оператор и след 40 минути пристигнаха две госпожи, които упорстваха, че съм поръчал " new two shikses for all night "... Не беше неприятно, де! ". " Шикси " в жаргонния иврит е дума за нееврейски девойки и млади дами без правоверен генезис.

" Сега рапортувам опита си от клиниката, където съм подложен на, меко казано, амбициозна терапия. Едва ли ще ми оправят говорния недостатък, само че в имплантологията нямат равни! А и - почтено - анестезията при интервенции, която ползват, си е доста крепък трип...Така, де! Казвам освен не беше неприятно, ами си е супер напряко! ", написа кукувецът и похвали ортодонта си доктор Бранимир Кирилов.

Други клиенти на зъболекарската процедура споделят цени за импланти, започващи от 10 бона на чене, освен това в леките случаи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР