Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев покани двама души на дебат.

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев покани двама души на дебат.
Коментари Харесай

Делян Добрев: Каня Асен Василев и Румен Овчаров на дебат. Лена май е единственият мъж в ПП

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев предложения двама души на спор. Той насочи поканата си през фейсбук:

" Асен Василев и Р. Овч. възмъжавали против мен, до момента в който съм от другата страна на океана. Връщам се в сряда и ги поканвам и двамата на спор - двама против един. Ако ги е шубе, да вземат и Лена Бориславова - тя май е единственият мъж в ППДБ ".

Коментарът му идва, откакто през вчерашния ден депутатите гласоподаваха проекторешение на Комисията по енергетика, на която той е ръководител. Василев употребява момента, че съперникът му отсъства от петъчните диспути и пристигна на съвещанието, с цел да стачкува против възлагането на министъра на енергетиката, респективно на " БЕХ " ЕАД, да не разпределя дял от облагата на холдинга за финансовата 2023 година, написа " Факти "

Румен Овчаров набеди в ефира на bTV депутата на ГЕРБ, че решението на Народното събрание министърът на финансите да възвърне недостига от 1 милиард лв. във ФСЕС до 31 март, съвносител на което е и Добрев, било, с цел да има пари не за битовите консуматори, а за притежателите на ВЕИ-та от първата вълна през 2013 година

По Българска национална телевизия тази заран Овчаров сподели, че ще остави Добрев и Василев да дебатират без него. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР