Депутатът от ДПС Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден

...
Депутатът от ДПС Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден
Коментари Харесай

Йордан Цонев: България продължава пътя си към еврото

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на разяснява в утринния блок на Нова телевизия идното влизане на България в чакалнята за еврозоната.

Той съобщи, че страната ни е казус, тъй като няма нито една страна, която е в еврозоната и е имала закрепен курс на валутата си.

Припомняме ви, че тематиката за еврото е основала блъсканица и това е довело доста хора да обменят левове.

Всичко към този момент е наред, съобщи Цонев и разясни, че 48 часа е работено, с цел да не спре пътят на България към еврото.

Горанов: За присъединението на България към еврозоната има политически консенсус

Иначе по думите му, насладите ще бъдат доста повече, когато влезем в еврозоната и българите ще го схванат това. Той разясни, че думите му са от позицията на експерт, а не като представител на опозицията.



Кадър Нова телевизия

„ България продължава пътя си към еврото с корав курс и в случай че цената да влезем в Еврозоната е да променим курса, това няма да се случи “, изрично съобщи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на и разясни: „ Българските жители би трябвало да бъдат спокойни “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР