Депутатът от ДПС Делян Пеевски се оказва тотален шампион по

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски се оказва тотален шампион по
Коментари Харесай

Тотален шампион: Делян Пеевски със 7 пъти повече гласове от Кака Цона

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се оказва цялостен първенец по преференции и в двата региона, в които е повдигнат - Пазарджик и Благоевград, откри Lupa.bg.

Анализът на вота на 2-ри октомври сподели, че спрямо миналогодишния, гласовете персонално за Пеевски са донесли сензитивно покачване за Движение за права и свободи. В Пазарджик нарастването е с близо 4600 гласа, а в Благоевград - с 2100, което разреши на Движение за права и свободи да стане втора политическа мощ в тези райони.

Интересно е, че и в двете области представителите на " Продължаваме промяната " и Демократична България губят, и то с много против депутата от Движение за права и свободи. В Пазарджик Антоанета Цонева от " Демократична България ", известна и с прозвището Кака Цона, която тя по никакъв начин не харесва, събра едвам 2643 гласа против цели 14 621 за Пеевски (7 пъти по-малко от него) и въобще не влиза в Народното събрание.

В Благоевград пък за Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “ гласоподаваха 17 777 души против 21 221 за Делян Пеевски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР