Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев е притеснен от тежката

...
Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев е притеснен от тежката
Коментари Харесай

ДБ за военния министър: Тежко неадекватен

Депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев е обезпокоен от тежката некомпетентност на министъра на защитата Стефан Янев по тематиката войната в Украйна.

Пред Българска национална телевизия Мирчев изрази терзанието си, само че все пак увери, че в обединението няма напрежение и разнобой. Въобще не става дума за рухване на държавното управление, обединението е постоянна и членовете й нямат никакви съществени разлики, посочи той и сложи отлична оценка на премиера Кирил Петков.

" Господин Янев в първия ден след започването на война в Украйна беше съгласно нас леко комплициран в оценките си и в това какви термини би трябвало да се употребяват. Ние сме обезпокоени от тежката некомпетентност на министъра на защитата, не мисля, че би трябвало да се държи по този метод, когато целият свят е във война с тежкия деспот ", разяснява Мирчев.

Той е обезпокоен, че Стефан Янев не е схванал, че в Украйна има война и му е мъчно да стигне до този миг. Като военачалник от българската войска и български офицер не може да употребява думите на президента Владимир Путин. Това не е обикновено да се случва в България, разкритикува Мирчев.
ТЕМА преди 6 минути 21 преди 11 минути 178 преди 16 минути 269
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР