Депутатът от БСП Таско Ерменков се извини за публикация в

...
Депутатът от БСП Таско Ерменков се извини за публикация в
Коментари Харесай

Таско Ерменков се извини за истерията с отровената вода

Депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков се извини за обява в персоналния си профил във Фейсбук. През уикенда той написа, че е получил сигнали за замърсяване на водата в София. Депутатите от ГЕРБ не одобриха извинениеtо и желаеха Ерменков да си подаде оставката.

„ Вече няколко пъти споделих, че в никакъв случай и по никакъв метод не съм целял суматоха и възбуждането на неосновани страхове в хората. Винаги съм се придържал, че хората би трябвало да бъдат осведомени за неща, свързани с тяхното здраве и живот. Винаги съм считал, че националният представител е национален, когато споделя болките на хората “, съобщи Ерменков, представен от Нова телевизия.

„ Може някои от жителите да са били в действителност уплашени и да съм основал нравствен дисконфорт, за което най-искрено апелирам да бъда извинен “, добави той.

„ Колеги, не ми искайте оставката, това не зависи от вас. Когато тези, които са ме избрали, я изискат, ще я дам. Няма да се укривам зад имунитет, в случай че прокуратурата ми го изиска “, съобщи още Таско Ерменков.

От ГЕРБ обаче не одобриха извинението. В декларация ръководещите приканиха Българска социалистическа партия да изиска оставката на Ерменков като жест, че партията няма общо с тези офанзиви.

Междувременно " аленият " водач Корнелия Нинова съобщи, че методът, по който Ерменков е дал информацията, е погрешен, само че не е причина за оставка.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР