Депутатът от БСП Елена Йончева нападна за пореден път работата

...
Депутатът от БСП Елена Йончева нападна за пореден път работата
Коментари Харесай

Елена Йончева сравни ГЕРБ със Северна Корея. Искри между нея и Антон Хекимян в ефира

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева атакува за следващ път работата на ръководещата коалиция и основно на Бойко Борисов. Тя разяснява в студиото на БТВ думите на премиера, че около убийството на журналистката Виктория Маринова страната ни е била очернена по целия свят.

" Разбира се, че бе очернена България, само че не нашата България, а тази на Бойко Борисов и ръководството му от последните 10 години. Той сподели, че не е чувал толкоз чудовищни неща за България единствено в границите на три дни. Но те са чудовищни поради неговото ръководство. Ние поискахме, поради ниското доверие към институциите, това следствие на убиюството да бъде интернационално ", сподели Йончева.

Журналистката разяснява и връзките сред Корнелия Нинова и Румен Радев. " Няма съревнование сред Корнелия Нинова и Румен Радев. Има разнообразни отзиви в една партия, това е демокрацията. По-страшното за една страна е в една огромна партия да има тишина и да няма различия. Най-страшното е, когато конгресът на една ръководеща партия се организира като в Северна Корея и водачът да се избира с 99 % ", съобщи депутатката от Българска социалистическа партия. 

Тя разкри, че е осъдила освен Бойко Борисов, а и ГЕРБ, за клюка. " Делян Добрев ме съди, тъй като той смята, че цялата информация, която съм изнесла за схемата в община Хасково, в действителност го е злепоставила и той има или е имал здравословни проблеми.  Колкото до обвиняванията му, че имам съдружничество с Цветан Василев, ще му кажа, че няма нищо правилно. Да, аз съм работила в ТВ7 и съм имала контракт с малкия екран за 150 000 евро, които съм получила за техника. Аз ще осъждам хората, стоящи зад тези обвинявания. Говорят за пране на пари, за източване на пари от ЦКБ. В момента, в който в Народното събрание и в медиите, решим да дадем публичност за някаква огромна спекулация, бях заплашвана няколко пъти, че ще бъда съдена и дадена на прокуратура. Това, което се пробват да ми създадат (бел.а. тук водещият Антон Хекимян се опита да я прекъсне с нов въпрос), в случай че можете да ме слушате най-малко една минута, тъй като говорихте, че ще приказваме за опазване на здравето и за АПИ, където има далавери, само че всякога когато покажем спекулация ме заплашват със съд и с прокурори. Не съм имала общ бизнес с Цветанов. Имала съм обща компания с една дама Зорница Блъскова, която е финасирала техническа екипировка. Нищо повече. Не съм взимала пари от Цветан Василев и за това има документи ", изясни Йончева.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР