Депутатът Ивайло Мирчев във Фейсбук:Отдавна топ инвеститорите заобикалят България. Реалностите

...
Депутатът Ивайло Мирчев във Фейсбук:Отдавна топ инвеститорите заобикалят България. Реалностите
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Топ инвеститорите заобикалят България заради Пепи Еврото, Красьо Черния и Нотариуса

Депутатът Ивайло Мирчев във Facebook:

Отдавна топ вложителите заобикалят България. Реалностите към главната причина стават видни през последните дни - Нотариуса, Еврото, Красьо Черния и всички медиатори в правосъдната система и прокуратурата.

Промените започнаха в Конституцията, само че би трябвало да продължат със Закона за правосъдната власт, Комисията за противопоставяне на корупцията и регулаторите. Така прочистването на тая гняс ще се катализира като развой. Над 20 година срастването сред политици, прокурори, съдии, висши служители на реда докара до опцията да може да бъде ударен всеки, да бъде откраднат всеки бизнес, което в последна сметка оказва въздействие с изключение на в чувството за правдивост в обществото и в стандарта на живот и приходите на всички българи.

Модно е тези дни всеки политик да приказва за промяна в правораздаването и да изясни, че не е бил част от този мафиотски модел. Затова е хубаво преди всяко изявление в студио или в Народното събрание всеки народен представител, политик, министър (вкл. бивш) да бъде запитан: " Вие срещали ли сте се с Петьо Еврото, Нотариуса, Красьо Черния и другите брокери в правосъдната система? Оказвали ли сте въздействие върху каузи или опраскване на някого? "

Каквито и законови промени да успеем да прокараме, каквото и да приказваме обществено сме наясно, че никой няма да повярва в още веднъж работещите институции, до момента в който не види корумпирани министри, кметове, висши държавни служители изправени във работещ съд, наказани и в пандиза.

Когато това стане факт, можем да кажем, че многогодишните старания са дали плод. В противоположен случай ще си останем както до момента - потвърдено най-некорумпираната страна в Европа, без нито един наказан за корупция министър, народен представител. Последното към този момент не е и смешно даже за децата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР