Депутатът Даниел Александров от ГЕРБ-СДС е информирал Народното събрание /НС/,

...
Депутатът Даниел Александров от ГЕРБ-СДС е информирал Народното събрание /НС/,
Коментари Харесай

Обвиненият в блудство Даниел Александров от ГЕРБ-СДС се отказа от имунитета си

Депутатът Даниел Александров от ГЕРБ-СДС е уведомил Народното събрание /НС/, че се отхвърля от имунитета. С писмо от 18 юли той е дал позволение за възбуждане на наказателно гонене против него по постъпилото искане от основния прокурор. Това заяви ръководителят на Народно събрание Росен Желязков от парламентарната естрада, представен от „ Българска телеграфна агенция “.

В началото на месец юни от прокуратурата показаха, че има следствие , в което са събрани доказателства, че на 7 май в село Бистрица , посредством приложимост на мощ, Даниел Александров е направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

По-късно Александров съобщи, че в дъното на всичко стои неговия бракоразвод , който се е опитал да опази в загадка.

На 14 юни Народното събрание сътвори краткотрайна комисия по настояванията на основния прокурор за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателни преследвания против четирима депутати – Бойко Борисов, Даниел Александров, Кирил Петков и Димитър Аврамов. По-късно Кирил Петков, Димитър Аврамов и Бойко Борисов сами се отхвърлиха от имунитетите си .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР