Депутат от щата Тексас смята, че програма за универсален основен

...
Депутат от щата Тексас смята, че програма за универсален основен
Коментари Харесай

Депутат от Тексас оспорва „социализма на лотарията“, настоява щатската AG да се произнесе по програмата за универсален доход

Депутат от щата Тексас счита, че стратегия за повсеместен главен приход, наложена на равнище окръг, нарушава конституцията на щата.

„ Ние просто не можем да раздаваме пари като пуканки по уличните ъгли на хората, които минават около нас “, сподели сенаторът от Републиканската партия Пол Бетанкур пред Fox News Digital.

„ Ако рекламирате това, което явно е категоричен повсеместен главен приход, и вършиме лотария с пощенски кодове, аз съм доста угрижен, че това просто фундаментално нарушава клаузата за дарове на Конституцията на [Тексас], която споделя, че щатът може Не давам пари без никакви условия. "

Програмата, която Bettencourt има поради, е стратегия с обезпечен приход, наречена Uplift Harris. Програмата беше призната с гласоподаване 4-1 в комисарския съд на окръг Харис предходната година.

Депутат от щата Тексас счита, че стратегия за повсеместен приход, наложена на равнище окръг, е противоконституционна. (Fox News Digital)

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР