Депутат от Лейбъристката партия беше отстранена от работа, след като

...
Депутат от Лейбъристката партия беше отстранена от работа, след като
Коментари Харесай

Депутатът от Лейбъристката партия Кейт Озамор беше отстранена заради публикация в Деня на паметта на Холокоста, обвиняваща Израел в геноцид

Депутат от Лейбъристката партия беше отстранена от работа, откакто упрекна Израел в осъществяване на геноцид в обява за Деня на паметта на Холокоста.

Кейт Озамор е изправена пред следствие след недоволства по отношение на забележките, които е написала на уеб страницата си.

Депутатът от Едмънтън разгласява, че Денят на паметта на Холокоста е „ интернационален ден за възпоменание на шестте милиона евреи, убити по време на Холокоста, милионите други хора убити при нацистко гонене на други групи и по-нови геноциди в Камбоджа, Руанда, Босна и в този момент Газа ”. Тя включи фотография, на която се подписва в Книгата на уговорките на Образователния концерн за Холокоста.

Благотворителната организация осъди нейната „ отвратителна обява “, която съгласно нея е „ мъчителна засегнатост към оживелите от Холокоста “. Източник от Лейбъристката партия удостовери, че основният партиен бич сър Алън Кембъл е отстранил госпожа Озамор от парламентарната Лейбъристка партия в очакване на следствие.

Г-жа Оза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР