Депутат и тенор от Държавната опера-Пловдив са в новата управа

...
Депутат и тенор от Държавната опера-Пловдив са в новата управа
Коментари Харесай

Идиоти, сър: Министър Руди Гела даде на тенор от операта да управлява милионите на тотото

Депутат и тенор от Държавната опера-Пловдив са в новата администрация на тотото, излиза наяве от подаден документ в Търговския указател.

Изпълнителният шеф Любомир Петров и членовете на управителния съвет Гошо Гинчев и Христо Йовов са освободени със заповед-протокол № РД 09-52/ 21.01.2022 година, на съображение член 8 т. 19 а от Закона за физическото образование и спорт, член 13, алинея 5 от Закона за хазарта и по отношение на писмо № 04-07/14.01.2022 година от министъра на финансите, Радостин Василев подреди да бъдат освободени Любомир Стефанов Петров, Гошо Петков Гинчев и Христо Георгиев Йовов.

На тяхно място са назначени Георгий Султанов, Росен Иванов и Александър Тодоров. Последният е сегашен народен представител от Има Такъв Народ, на 32 години от Хасково и е гласен за изпълнителен шеф.

Георгий Султанов е тенор от Държавна опера-Пловдив. Той е внук на огромния ни артист Петър Слабаков и бе препоръчан за министър на културата в несъстоялия се кабинет на Има Такъв Народ.

Според някои позицията на Тодоров е в прорез със Закона за правната помощ, а той гласи, че депутати не би трябвало да заемат висша обществена служба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР