Депресията, породена от липсата на близките, загубата на родния дом

...
Депресията, породена от липсата на близките, загубата на родния дом
Коментари Харесай

Лияна: Депресията едва не ме уби

Депресията, подбудена от неналичието на околните, загубата на родния дом и живота в чужбина, едвам не коствала живота на фолкпевицата Лияна . 20-годишната тогава хитова изпълнителка захвърля кариера и семейство, с цел да пристане на кюрда Махмуд Йозджан в Турция. Тя към този момент е родила щерка им Дениз и се надява да подари огромната си обич с още деца. В южната ни съседка нищо не й лисва-нито пари, нито женски капризи, само че неразбираемо тъй като българката стартира да подвига всеки ден температура и тялото й се срутва.



„ Всеки ден сънувах родната си къща, уличката, на която сме израснали с Коцето (братовчед й Константин, също фолкпевец)”, описа тя пред Мариян Станков. Обиколила всички лечебни заведения, само че никой не могъл да й сложи диагноза. Лияна се прибира в родината, макар че решението й вбесява кюрда.

С днешна дата обаче тя не съжалява за връзката си с него, а за първата си любов-тази със сикаждията Пламен Иванов-Фалконети. Страховият мафиот е разстрелян пред очите й, до момента в който тя е още ученичка. Лияна счита, че точно връзката с него е била причина и за идващите й любовни връзки с мъже, които не са били за нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР